Projekts Elizabetes ielā 89 ir nominēts BREL balvai 2023 kategorijā Labākais atjaunotais projekts 2023

28.09.2023.

 Dg M6773 Hdr 2

Indexo Real Estate Fund attīstītais projekts – vēsturiskais Jūgendstila namīpašums Elizabetes ielā 89 ir nominēts Baltijas nekustamo īpašumu līderu foruma (BRELF) balvai kategorijā “Labākais atjaunotais projekts 2023”. Uzvarētājs tiks noskaidrots jau pavisam drīz ar publisko balsojumu un profesionālās žūrijas vērtējumu. Publiskais balsojums norit līdz 1. oktobrim un ir pieejams BRELF tīmekļvietnē: https://www.brelforum.com/brelf-awards-2022-announcement/.

Eliabetes ielas 89 ēkas kompleksa kopējā platība ir gandrīz 3938 m2, ko veido galvenā fasādes ēka ar trim korpusiem iekšpagalmā un atsevišķa koka vēsturiska ēka. Daudzdzīvokļu īres īpašumā pieejami 108 labiekārtoti dzīvokļi platībās no 18 m2 līdz 55 m2. Ēku ansamblis ir atjaunots, cienot slavenā latviešu arhitekta Konstantīna Pēkšēna sākotnēji izstrādāto būvniecības projektu, reizē padarot ēku pēc iespējas energoefektīvāku, izmantojot jaunākās un ilgtspējīgākās būvniecības metodes un tehnoloģijas. 

BRELF ir nozīmīgākais Real Estate Leaders pasākums Baltijā, kas jau 11 gadus pulcē vairāk nekā 300 nekustamo īpašumu nozares pārstāvjus. BRELF balvas atzīmē nekustamā īpašuma projektus, attīstītājus, investorus un iniciatīvas, kas pēdējā gada laikā ir sniegušas visvērtīgāko ieguldījumu Latvijas nekustamo īpašumu tirgū.