"Indexo Real Estate Fund" darījums iekļuvis Baltijas darījumu TOP 3

23.01.2024.

Pēc nekustamo īpašumu konsultāciju un pakalpojumu kompānijas “Colliers Baltic” veidotā tirgus apskata portālā Delfi.lv par Baltijas lielāko komercdarījumu Top 10, "Provendi Asset Management" pārvaldītais nekustamo īpašumu fonda "Indexo Real Estate Fund" noslēgtais līgums ar norvēģu investoru holdingu AS "LATPRO 2" par iepirkšanās centru "Rimi Gaiļezers" un "Rimi Tukums" iegādi kļuvis par trešo lielāko darījumu Baltijā un otro apjomīgāko Latvijā 2023. gadā, tā vērtībai sasniedzot 25 miljonus eiro.

“Indexo Real Estate Fund” iegādājies divus tirdzniecības centrus – “Gaiļezers” Rīgā un “Rimi Hypermarket” Tukumā. Tukumā esošā “Rimi Hypermarket” iepirkšanās centra darījums ir viens no pēdējo gadu lielākajiem nekustamo īpašumu darījumiem ārpus Rīgas.

Topa virsotnē ierindojies “RIMI Baltic” loģistikas centra darījums, ko par 83 miljoniem eiro iegādājies “East Capital”, un otrajā vietā biznesa centrs “Duetto” Viļņā, darījuma summai sasniedzot 37 miljonus eiro. 

Baltijas lielāko komercdarījumu “TOP 10” ir nekustāmo īpašumu konsultāciju un pakalpojumu kompānijas “Colliers Baltic” veidots tirgus apskats, ar aizvadītajā gadā lielākajiem veiktajiem darījumiem Baltijā. Plašāk:  https://www.delfi.lv/bizness/55159262/nekustamais-ipasums/56265294/baltijas-lielako-komercdarijumu-top-10-pirceju-un-pardeveju-gaidas-nesakrit

Bildes 2 (3 of 6)