Ekspluatācijā nodots īres nams Elizabetes ielā 89

1.08.2023.

Picture 1

2023. gada sākumā noslēgušies renovācijas darbi restaurētā vēsturiskā Jūgendstila namīpašumā Elizabetes ielā 89. Ēkas kompleksa kopējā platība ir gandrīz 5000 m2, ko veido galvenā fasādes ēka ar trim korpusiem iekšpagalmā un atsevišķa koka vēsturiska ēka. Daudzdzīvokļu īres īpašumā pieejami 108 labiekārtoti dzīvokļi platībās no 18 m2 līdz 55 m2.

Elizabetes ielā 89 ilgtermiņa īrei tiek piedāvāti studio tipa, vienas un divu guļamistabu labiekārtoti dzīvokļi.  Īrnieku ērtībai ir pieejami  gan pilnībā mēbelēti, gan nemēbelēti dzīvokļi. Ēkas cokolstāvā ar atsevišķām ieejām ir pieejamas komerctelpas, kas piemērotas veikaliem, saloniem, galerijām. Ēku iekšpagalmā, paslēpta no pilsētas burzmas, atrodas atjaunota vēsturiska trīsstāvu koka ēka, kas ir viena no kvalitatīvāk renovētajām koka ēkām Rīgā. 

Visām ēkām ir veikta koplietošanas telpu atjaunošana, saglabājot vēsturiskos arhitektūras elementus un katrā kāpņu telpā ir izbūvēti jauni KONE lifti. 

Teritorijā ir uzstādīta video novērošana un labiekārtots pagalms ar velonovietnēm un soliņiem. 

Par īpašuma izīrēšanu un apsaimniekošanu atbildīgi ir SIA “Vestabalt” 

Ēku komplekss Elizabetes ielā 89 ir pirmais no šobrīd trīs Indexo Real Estate Fund portfelī esošajiem ilgtermiņa īres īpašumiem, kas jau nodots ekspluatācijā un tajā jau dzīvo īrnieki. Ēkās Pulkveža Brieža ielā 10 un Krišjāņa Valdemāra ielā 61 šobrīd norit renovācijas darbi.